'Verse Onzinsels' is een interactieve theatervoorstelling. Een verhaal gebracht door ‘Babbelaar’ Dempsey Hendrickx en ‘Krabbelaar’ Bruno Claeys. Terwijl Dempsey zijn hersenkronkels via woorden luidop structuur geeft, maakt Bruno er prachtige tekeningen van die je op het grote scherm te zien krijgt.

Speciaal voor Jeugdboekenmaand combineren Dempsey en Bruno hun improvoorstelling met hun eerste kinderboek “Vuilwassenen”. In dit boek halen de Witwaswezens verhalen uit de kleren van volwassenen, zodat ze met een propere lei verder kunnen gaan. Welke verhalen komen ze in het Bosuilstadion te weten over Toby Alderweireld? 

Praktische info

Timing
09:30 welkom
10:00 verse onzinsels
11:00 einde

Locatie
Bosuilstadion
Oude Bosuilbaan 12
2100 Deurne

6+ jaar | gratis | met inschrijving

 

Bij deze activiteit van de Jeugdboekenmaand krijg je de kwartetkaart Sportkonijn. Vier kaarten verzameld? Kom naar een van de Antwerpse bibliotheken, draai aan het rad en win een prijs. 

Dempsey Hendrickx is acteur, entertainer en schrijver. Samen met voormalig Belgisch zwemmer, improvisatieacteur en illustrator Bruno Claeys brengt hij onder de noemer Verse Onzinsels geimproviseerde verhalen voor een jong publiek. Vuilwassenen is hun eerste verzonnen en toch redelijk zinnig jeugdboek samen.

Wedstrijd

Voor deze voorstelling mogen we 18 VIP-tickets* weggeven. Daarmee wordt deze beleving helemáál onvergetelijk!

Wil je kans maken op een VIP-ticket? Laat je ouders, vriend(in), broer, zus ... dan een (verticale) foto maken van jou in sportoutfit met je favo boek onder de arm. Wees creatief!

Bezorg de foto aan onze partner De Klap om kans te maken. Op de deelnamepagina lees je hoe je dat doet.

De winnaars worden op vrijdag 1 maart bekend gemaakt op de socials van De Klap.

Veel succes! 

* Elke winnaar ontvangt één VIP-ticket. Begeleiders kunnen de voorstelling gratis bijwonen, mits reservering.

Deze wedstrijd is een samenwerking tussen RAFC, Stad Antwerpen en De Klap.